luni, noiembrie 09, 2009

Idoli

Fiecare dintre noi avem idoli, oameni care au insemnat ceva in viata noastra. Sunt oameni care prin ce au facut sau fac schimba lumea, influenteaza gandiri, creeaza mentalitatii sau curente, multi dintre acestia fiind intr-adevar apreciati si recunoscuti doar dupa ce ei nu mai sunt printre noi.

Un lucru care ne influenteaza viata, lumea in care traim este muzica.  Muzica este arta de a exprima sentimente si idei cu ajutorul sunetelor combinate intr-o maniera specifica ( conform DEX Online ).
Printe muzicienii care au reusit sa schimbe fata lumii se numara Bob Marley (video aici ) Elvis ( video aici ), Freddie Mercury (video aici ) si bineinteles Michel Jackson (video aici ). In afara faptului ca acesti muzicieni au influentat lumea in care traim, mai au un lucru in comun, recunostinta adevarata pentru ce au facut ei a venit doar dupa ce nu au mai fost printre noi doar atunci ne-am intors atentia asupra lor si asupra lucrurilor pe care le-au realizat. Eu nu vreau sa mai fac aceasi greseala pe care am facut-o pana acuma, pe care ati facut-o pana acuma, vreau sa apreciez si sa acord recunostinta pe care o merita.
Ozzy Ozbourne este persoana de care vreau sa imi amintesc acuma, cand inca mai este printre noi. Pentru mine el inseamna sa fi un invingator in ciuda tutoror problemelor, adaptarea la timpuri noi idei noi si totusi sa reusesti, sa ramai acolo sus.
Povestea lui Ozzy Ozbourne a inceput in Birmingham in 3 decembrie 1948. Impreuna cu Black Sabbath au pus bazele heavy metalului pe care il stim astazi...



Cariera lui Ozzy a continuat si dupa ce a parasit grupul Black Sabbath, cu mare ajutor din partea sotiei lui Sharon. Cariera care este dea dreptul remarcabila, de-a lungul anilor Ozzy Ozbourne lansand 15 albume printre care amintesc Diary of a Madman , The Ultimate Sin, No More Tears , Black Rain.

Aici sunt cateva piese care au ramas in sufletul meu:

Lita Ford & Ozzy Osbourne - Close My Eyes Forever



Ozzy Ozbourne - Dreamer (Down To Earth, October 16, 2001)



Ozzy Ozbourne -Mama I'm Coming home (No More Tears, October 19, 1991)



Ozzy Ozbourne - No more Tears (No More Tears, October 19, 1991)



Ozzy Ozbourne - Goodbye To Romance (The Ozzman Cometh, November 11, 1997)



Ozzy Ozbourne - Black Rain (Black Rain, May 22, 2007)



So, ideea este ca trebuie sa apreciem pe cei care fac ceva, indiferent de domeniu.

3 comentarii:

  1. da, asa e, ai dreptate, pt.k noi nu mai prea stim sa le apreciam pe unele pers, mai ales pe acele pers.importante pe care le-ai enumerat...mai sus...nu prea stiu eu multe despre ele,dar din cate am auzit stiu k au fost intr-adevar idoli pt.unii oameni carora le-au placut muzica lor...si u esti una din acele multe pers. te pup :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. In general "specia" noastra nu stie sa aprecieze pe cineva sau ceva decat in momentul cand nu mai este.

    RăspundețiȘtergere
  3. bisuleee tu esti zeul meu >:D<:*:*:*

    RăspundețiȘtergere