vineri, octombrie 02, 2009

Zambiti va rog

Povesteam cu Yoyo ca noi romanii, daca te uiti bine la fiecare cu totii parca suntem tristi, posomaratii plini de ganduri, necazuri si tot felul...si ma gandeam de ce oare? Oare alti cum sunt, oamenii cu probleme de prin alte locuri? cu aceleasi probleme sunt tot asa de tristi?


Bai oameni buni ati auzit de terapia prin zambet?da exista asa ceva, zambetul te ajuta sa te relaxezi, cand esti total relaxat, tensiunile fizice si mentale blocheaza energiile tale negative. Atunci cand nu ai nevoie sa-ti utilizezi creierul, invata sa-l relaxezi; o data cu odihna creierului, energia negativa din organele tale va fi eliberata.
Fericirea nu consta doar in a nu avea datorii, probleme de tot felul, fericirea vine din a iubi tot ce e in jurul tau, a iubi rasaritul, copacii, toamna, animalele (inclusiv omul), a iubi tot ce este simplu, curat din viata noastra. Nu mai fiti atat de stresati, nervosi, iritati bucurativa de viata, Enjoy the simple things, enjoy life.
Asa ca ZAMBITI ce pana mea!!!

5 comentarii:

  1. sunt de aceeaşi părere cu tine, aş vrea să completez doar faptul că fericirea vine în primul rând din a te iubi pe tine insuţi.
    keep doing great :)

    RăspundețiȘtergere
  2. deci da-ne un motiv sa radem si baga o recomandare de comedie... pana nu plang !

    RăspundețiȘtergere
  3. Da...cam asa e,shodutzule :-P...multa lume e trista...si eu ma tot intreb...oare de ce? nu mai prea exista in lumea asta fericire... ai dreptate, ar trebuii sa mai si zambim...(eu am cam uitat cum este sa zambesti)pt.k doar o viata avem :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. @yoyo ai dreptate daca nu te iubesti pe tine insuti...cam greu sa gasesti pe altcineva sa te iubeasca :D
    @crisu urmeaza o recomandare dar din pacate nu e comedie...e o drama cinstita, merita sa te uiti

    RăspundețiȘtergere
  5. sa te iubesti pe tine insuti ??? hmmm... io prin treaba asta inteleg sa nu fi egoist, sa te iubesti pentru cinstea si omenia castigata, pentru respect si ce-ai realizat din ce ti-ai propus. daca te iubesti pe tine insuti fata de ceilalti e nasol, si risti sa pierzi o groaza de prieteni, prieteni adevarati ca dinaia cu doua fete sunt destui. E destul sa ai incredere in tine, nu neaparat sa te iubesti, dar nu prea multa in persoane noi, tre sa fi dracos pana ajungi la concluzia ca ai castigat un prieten adevarat, altfel de cele mai multe ori ajungi sa ti-o furi... pentru ca daca esti prea buni cu toti, lumea te ia de prost ;)
    Viata-i curva si tre sa fim si noi fustangii !!!
    Numa bine la toata lumea, ciao

    RăspundețiȘtergere